Slik gjør du det:
Rør sukker og smør til hvitt og porøst. Tilsett ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.
Tilsett væsken og appelsinskallet vekselvis med hvetemel som er tilsatt bakepulver og vaniljesukker.
Kle bunnen av formen med bakepapir og fordel røren jevnt i formen.
Stek kaken midt i ovnen på 180 grader i 35 min.
Ta ut kaken når den er gjennomstekt og dryss over varm sjokolade mens kaken er varm.
Glasur: Rør smør, melis, vaniljesukker og appelsinsaft mykt og luftig.
Smelt sjokoladen i vannbad og rør den inn i glasuren sammen med appelsinskall.
Pynt kaken med appelsinskiver før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.