Appelsinmarengs til varm kakao - Har du lyst til å lage marengs til kakaoen? Det er veldig enkelt...
Foto: Erik Hannemann

Appelsinmarengs til varm kakao

Har du lyst til å lage marengs til kakaoen? Det er veldig enkelt...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggehvitene stive med en el-mikser (eller for hånd). Ha i appelsinskall og litt og litt sukkeret. Det skal bli helt stivt. Ha marengsen på kakaoen og brenn forsiktig med en skibrenner (eller creme brulée-brenner). Dette holder til ca fire kopper kakao.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Crema catalana
fav Tid: 90 min
Semifreddo