Appelsinpannekaker med karamelliserte hasselnøtter - Uimotståelige appelsinpannekaker med varm karamellsaus og nøtter!
Foto: Foto: Anders Martinsen

Appelsinpannekaker med karamelliserte hasselnøtter

Uimotståelige appelsinpannekaker med varm karamellsaus og nøtter!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, melk, sukker og vaniljesukker i en bolle. Tilsett revet appelsinskall og smeltet smør. Rør inn alt melet.

La røren stå og svelle i 30 minutter.

Stek tynne pannekaker.

Smelt sukker og sirup i en stekepanne, og la det blir lysebrunt.

Ha i hasselnøttene og la surre i 5 minutter på svak varme.

Anrett pannekaker på tallerken og hell over lunken karamell.

Riv gjerne litt ekstra appelsinskall over og server med litt vaniljeis til.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.