Appelsinsaus - Søtt, salt og syrlig. Appelsinsaus er klassisk og passer godt til lyst svinekjøtt.
Foto: Kim Holthe

Appelsinsaus

Søtt, salt og syrlig. Appelsinsaus er klassisk og passer godt til lyst svinekjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell kraft/sjy/buljong i en kasserolle og tilsett revet skall og saft fra appelsinen. Kok opp. Rør maisennamelet ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring. Kok opp på nytt. Ha i soyasaus og smak til med pepper og eventuelt litt salt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Tranebærsaus
fav Tid: 15 min
Appelsinsaus