Aprikos-/rabarbramarmelade -

Aprikos-/rabarbramarmelade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt aprikosene i kaldt vann natten over. Hell av bløtevannet og grovhakk aprikosene. Skrell og skjær rabarbraen i små stykker. Kok aprikoser og rabarbra mørt på svak varme. Rør av og til. Rør inn sitronsaft og sukker og kok marmeladen videre i 5 minutter. Rør hele tiden. Fyll marmeladen varm på varme glass, som skrus tett til med det samme. Oppbevares mørkt og kjølig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Appelsinmarmelade