Asiatisk inspirert svineribbe -
Foto: Trygve Indrelid

Asiatisk inspirert svineribbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rut opp ribben og stek den i pannen med svorsiden ned til den blir gyllenbrun. Flytt stykket over i en stor ildfast form eller ovnspanne og kok ut stekepannen med risvinen og hvitvinen. Bland alle ingrediensene i pannen. Kok opp og ha dette over ribben i formen. Ovnen skal stå på 180 grader. Stek i cirka en time, snu kjøttet, fortsett nok en time og snu kjøttet igjen. Sil sjyen og øs den over kjøttet den siste halvtimen. Da blir ribben glansfull og lekker. Del opp ribben i skiver eller rektangler. Kok inn sjyen litt og øs som en saus over kjøttet til slutt. Server med rå grønnsaker i strimler, eller smørdampet spinat med en touch av hvitløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Ribbe
fav Tid: 1440 min
Ribbe med sprø svor