Asiatisk laksefilet -

Asiatisk laksefilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del laksen i porsjonsstykker. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Smaken skal være både litt søt og litt salt, om nødvendig juster med søt soyasaus for å gjøre den søtere, eller vanlig soyasaus for å gjøre den saltere. La laksen ligge i marinaden i et par timer. Du vil se at laksen skifter farge, og blir mørkere og litt fastere i kjøttet etter hvert som marinaden trekker inn. Sett ovnen på 180 C. Smør en langpanne eller en stor ildfast form med olje, ta laksestykkene opp av marinaden og legg dem i formen med litt avstand mellom hvert stykke. La laksen stå i ovnen i 10-15 minutter - den er ferdig når kjøttet tydelig deler seg i skiver når man dytter litt på stykkene. Server med en klatt rømme til hvert stykke, og en god salat ved siden av. Couscoussalat eller en salat med nypoteter, asparges og sukkererter egner seg godt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Soyamarinert laks