Asiatisk suppe med kylling og scampi

Asiatisk suppe med kylling og scampi

En fantastisk smaksbombe du garantert kommer til å lage igjen.

Kristiane Suzanne Vilslund
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

Stilk finhakket sitrongress

1 stk

lime

1 ts

sukker

300 g

scampi

5 stk

Små, finhakkede vårløk

2.4 stk

Kyllingbryst i biter

1 stk

koriander

Slik gjør du det:

Brun kyllingen lett i en panne med litt olje. Sett til side.
Varm opp currypasten i en kjele sammen medolivenolje, vårløk, sitrongress, limesaft, fiskesaus og sukker et par minutter.
Hell over buljongen og kok opp. La dette småkoke et par minutter. Tilsett scampien uten skall og kyllingbitene. La trekke i noen minutter.
Server med et dryss koriander på toppen.