Asiatiske boller - Kjøttbollene er laget av svinekjøtt og serveres med hodekål og soyasaus.
Foto: Norsk Ukeblad

Asiatiske boller

Kjøttbollene er laget av svinekjøtt og serveres med hodekål og soyasaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tørk rekene, hakk dem og bland med kjøttdeig, vårløk, ingefær, soyasaus, eggehvite og pepper. Del og form farsen til 20 små boller. Stek dem i en wok i varm olje i ca. 6 minutter, og vend godt på woken underveis. Ta bollene ut.Stek deretter hvitløk og chili en liten stund, tilsett kål, og stek videre under omrøring til alt blandes sammen.Legg bollene tilbake i woken. Bland soyasaus, maismel og vann, hell blandingen over, rør om, og la alt frese til sausen tykner.

Smak til med mer krydder, og server med varme nudler, koriander og lime.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Farsespyd