Asiatiske grillspyd - Her får du noen asiastiske grillspyd av kylling.
Foto: TVNorge

Asiatiske grillspyd

Her får du noen asiastiske grillspyd av kylling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger 8-10 satayspyd/bambusspyd til denne retten.

Marinade

Alt kan kjøres sammen i en liten blender og helles over kyllingbitene. Personlig liker jeg å finhakke løk, hvitløk og blande med krydderne/sausene og etpar stilker knust sitrongress (som da bare kan løftes ut, uten at du sitter igjen med de trevlete bitene i marinaden). Hell over kyllingbitene og la marinere i 12 timer opp til 1 døgn (men kan også brukes med en gang!).

Tre på spyd og stek/grill til kyllingen er gjennomstekt men saftig. Server med peanøttsaus, litt salat og eventuelt litt lime.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?