Asiatiske kjøttboller med peanøttsaus og ris -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Asiatiske kjøttboller med peanøttsaus og ris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til kjøttbollene til en seig masse. Form til små kjøttboller og stek i olje. Finhakk/mal peanøttene i en liten hurtighakker. Surr de finhakkede peanøttene i olje. Hell over fiskesaus, kokosmelk og curry paste, rør godt om og kok opp. Smak til med saft av lime, sukker og frisk koriander. Server med Jasmin eller Basmatiris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Thaiburger