Asiatiske spareribs - Spareribs som smaker av Asia.
Foto: Clotilde Dusoulier

Asiatiske spareribs

Spareribs som smaker av Asia.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mariner gjerne kjøttet dagen i forveien. Del kjøttet i omtrent seks like store biter. I en bolle, bland sammen hoisin saus, østerssaus, soyasaus og risvin (eller sake).  Ha i kjøttet og bland godt slik at alt dekkes godt. Dekk med plastikk og sett i kjøleskapet. Neste dag, ta kjøttet ut omtrent en time før du skal ha det i ovnen.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Ha kjøttet og marinaden i en ildfast form som er stor nok til at alt kjøttet får plass. Skjær ingefæren i tynne skiver (skrubb den godt, så trenger du ikke skrelle), finhakk vårløken og ha i formen. Dekk med folie.

Sett formen i ovnen og bak i to timer. Snu kjøttet med jevne mellomrom og vend dem i marinaden. Fjern folien etter en time. Pass på å snu kjøttet hyppigere den siste timen. Pensle kjøttet med honning og ha kjøttet i ovnen i ti minutter til.

Skjær opp kjøttet i mindre biter (skjær mellom bena). Servér med ris og gjerne litt agurksalat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Supergode spareribs