Asparges med champagnesaus -

Asparges med champagnesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell aspargesen og skyll den. Kok opp vann med rikelig salt og en god klatt smør og ha i aspargesen når vannet koker. Kok 2-3 min til aspargesen er litt sprø. Rens grønnsakene og fres dem i en kjele sammen med krydder. Tilsett eddiken og kok inn, hell på kraften og kok inn til smaken er god. Sil sausen og jevn med litt maisenna. Sausen blankes med pisket kremfløte og champagne rett før servering. Kan tilsettes frisk kjørvel. Serveres med fleuron (små butterdeigssnitter) eller brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat
fav Tid: 45 min
Fylte tomater