Asparges med reker - Du kan grille dem eller steke dem i panna. Og så må du ha god saus...
Foto: Erik Hannemann

Asparges med reker

Du kan grille dem eller steke dem i panna. Og så må du ha god saus...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

Sausen:

Klare smøret: Smelt smøret i en kjele. Fjern det øverste laget med en spiseskje. Hell smøret forsiktig over i en beholder og stopp slik å helle når det hvite, melkeaktige kommer.  (100 gram smør pr eggeplomme en fin tommelfingerregel). Skill eggeplommene fra eggehviten. Ha eggeplommene i en bolle som tåler varme. Kok opp en liten kjele med vann.Ha bollen med eggeplommene over kjelen med kokvarmt vann. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet. Pisk kraftig i ca 30 sekunder med noen vanndråper i eggeplommene. Fortsett å piske til det blir tykkere og du kjenner litt motstand.Ha i litt og litt av det klarede smøret. Pisk smøret inn mellom hver gang du har i smør.Smak til med sitronsaft, cayennepepper, salt og pepper.

Aspargessen

Fjern det nederste på aspargesen. Vend dem i olje. Stek dem i stekepanne, grillpanne eller på grillen i ca 3-4 minutter.

Legg aspargesene på fat, ha på løyrom og reker. Og servér med sausen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Eggs Florentine