Asparges og skinke - Enkelt og veldig, veldig godt.

Asparges og skinke

Enkelt og veldig, veldig godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens asparges. Kutt av den nederste delen av aspargesen, og bruk en potetskreller for å fjerne det grønne helt nederst. Dette kan nemlig være litt «seigt» å tygge.

Kok opp lettsaltet vann og ha i asparges. La det fosskoke i 2–3 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen. Ha dem over i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen og bevare den friske grønne fargen.

Kok eggene slik at de får en smilende plomme, 7–8 minutter. Fjern skallet og del eggene i to.

Rull aspargesene i skinkeskiver. Her kan du bruke hvilke kjøtt-slag som helst, velg dine favoritter.

Legg opp alt på et stort fat: Asparges i skinke, kokt egg og melon i fine skiver. Ha noen dråper god olivenolje over og kvern litt grov pepper til slutt.

Server gjerne med brød og aioli om du ønsker en mer mettende rett.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat
fav Tid: 15 min
Asparges med reker