Asparges polonaise -

Asparges polonaise

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brekk av den nederste trene delen av aspargesstilkene. Nyskåret asparges er det undøvendig å skrelle. Må den skrelles, bruk potet- eller aspargesskreller og skrell fra toppen og ned. Kok opp rikelig med vann med 1 ts salt og 0,5 ts sukker pr. l. Kok aspargesstilkene i 4-5 minutter. Ta dem opp og la dem renne av. Hakk eggene. Grovsmuldre loffene og sprøstek det i smør. Tilsett de hakkede eggene og hell blandingen varm over de nykokte aspargesene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat