Aspargessalat med lime- og hasselnøttsmør -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Aspargessalat med lime- og hasselnøttsmør

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rist hasselnøttene i en varm stekepanne uten smør. Legg hasselnøttene over på et kjøkkenhåndkle og gni av skallet. Ha halvparten av hasselnøttene i en hurtighakker sammen med smør, skall og saft fra lime. Kjør sammen til et glatt smør. Kok asparges i vann smakt til med salt og litt sukker i 4-6 min. Server varm asparges på en seng av blandet salt og hasselnøtter. La lime- og hasselnøttsmøret smelte ned i salaten. Se også tips om asparges.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat