Aspargessalat - Det er ikke vanskelig. Bare veldig moro å lage tilbehør til grillen.
Foto: Erik Hannemann

Aspargessalat

Det er ikke vanskelig. Bare veldig moro å lage tilbehør til grillen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok potetene møre. Sil av og del dem i biter.

Skjær paprika og fenikkel i skiver.

Pensle grillristen godt med olivenolje.

Legg fenikkel, poteter, paprika og asparges på grillen. Vend dem og legg på et fat etterhvert som de blir ferdige.

Lag dressing: Bland olje, et knust hvitløkfedd, sennep og sitronsaft god sammen. Vend de grillede grønnsakene i dressingen.

Anrett på et fat og riv parmesan over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat