Aspargessuppe -

Aspargessuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland laken fra aspargesen og buljong (eventuelt kjøttkraft) i en kjele. Gi dette et oppkok. Rør sammen mel og melk til jevning og spe dette i kraften under omrøring. La det koke i ca. 5 min. Ta kjelen av platen. Eggeplomme og fløte røres sammen og tilsettes suppen. Varm opp suppen og tilsett aspargesen. Smak til med salt og pepper. NB. Fersk asparges kan også brukes.Bruk da 1 liter buljong eller kjøttkraft.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Middelhavsuppe