Aspargessuppe - Det gjelder å få fram de gode smakene i aspagessen. Da er aspargessuppe en fin mulighet.
Foto: Christopher Sjuve

Aspargessuppe

Det gjelder å få fram de gode smakene i aspagessen. Da er aspargessuppe en fin mulighet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grovhakk sjalottløken. Stek den gyllen i en kjele. Knus hvitløkfeddet og stek i ett minutt (uten at det svir seg).

Grovhakk asparges og ha dem i kjelen. Ha i vin (eventuelt), kyllingbuljong og vann. Ha i nok vann til å koke aspargessen. Juster mengden etter hvor tykk du vil ha suppa. Kok aspargessen mør.

Kjør det glatt med stavmikser.

Ha i fløte. Kok i fem minutter og smak til med salt og pepper. Spe eventuelt med vann for å få den konsistensen du vil ha.

Servér med en klatt rømme i hver tallerken og litt balsamicoeddik.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Asparges med reker