Auberginedip –baba ganoush - Dette er en svært vanlig libanesisk meze (smårett). Pitabrød brukes som bestikk.

Auberginedip –baba ganoush

Dette er en svært vanlig libanesisk meze (smårett). Pitabrød brukes som bestikk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Grill auberginene i ovnen til de er myke, og det er lett å løsne skinnet. 2. Trekk skinnet av auberginene under rennende kaldt vann. 3. Mos auberginene i en mikser, eller mos dem med en gaffel. 4. Bland auberginemosen med tehina, hvitløk, sitronsaft, olivenolje og krydder. Server avkjølt på tallerken, dekorert med cayennepepper eller paprikapulver, sorte oliven, og finklippet persille eller mynte. Pitabrød brukes til å dippe med.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Auberginesalat