Auberginer i form - Auberginer er ubrukelig uten varme. Det får de rikelig av her.
Foto: Erik Hannemann

Auberginer i form

Auberginer er ubrukelig uten varme. Det får de rikelig av her.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 220 grader.

Finhakk løken og stek den myk i olje. Knus hvitløk og la det steke sammen i 30-40 sekunder. Ha i tomatene og rosmarin og la det koke til det blir tykkere i konsistensen.

Mens det koker:

Skjær aubergine i skiver, omtrent en halv centimeter tykke.

Skrell selleriroten og skjær den i så tynne skiver du klarer med en kniv.

Ha tomatsausen i en ildfast form. Legg annenhver skive av selleri og aubergine slik at det kommer halveis ned i tomatsausen.

Bak i ovnen i omtrent 45 minutter eller til auberginen er helt gjennomstekt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?