Auberginer med super hvitløksdressing - Auberginer har aldri vært bedre.
Foto: Erik Hannemann

Auberginer med super hvitløksdressing

Auberginer har aldri vært bedre.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell hvitløkfeddene.

Kok hvitløkfeddene i to, tre minutter. Sil av vannet. Kok dem opp i nytt vann og kok til de er møre, omtrent 5-10 minutter. 

Kjør hvitløken med en stavmikser med sennep og sitronsaft. Kjør inn olivenoljen, litt og litt. 

Det er litt mer dressing enn du trenger, men den holder seg godt i kjøleskapet, opptil tre  uker.

Del auberginene i skiver på omtrent en centimeter. Pensle dem med litt olje. Stek auberginene på høy varme i en grillpanne eller vanlig stekepanne. De skal bli gylne og gjennomstekte. 

Legg dem på et fat og ha over så mye dressing du vil. Ha over nykvernet pepper, salt og basilikumblader. 

Server til kjøtt eller fisk, eller spis det som en liten rett med brød til. 

Oppskriften er tilpasset fra boken "Roast Chicken and other Stories" av Simon Hopkinson.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Chimichurri