Australsk hamburger - Australske hamburgere er ikke som andre hamburgere.
Foto: BBCLifestyle

Australsk hamburger

Australske hamburgere er ikke som andre hamburgere.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 Ha alle ingrediensene til BBQ-sausen i en kjele på lav varme. Rør om på svak varme til sukkeret har løst seg opp. Kok til det får en sirupsaktig konsistens. Serveres i romtemperatur.

Ha kjøttdeigen og løk i en bolle. Ha i persille, sennep, salt og kvernet, svart pepper. Bland godt og form fire burgere. Pass på at de er litt større enn burgerbrødene siden de krymper litt under steking.

Varm opp oljen i en grillpanne (eller teflonpanne) over medium høy varme. Ha i burgerne. Trykk dem ned i midten med baksiden av en spiseskje, siden de pleier å blåse seg opp under steking.  Stek dem omtrent i fire minutter på hver side.

Stek også ananasen (i en annen stekepanne) til den får god farge på begge sider. Varm også opp hamburgerbrødene.

Smør BBQ-saus på hamburgerbrødene, legg på salatblader, ananas, rødbetskiver, burgerkjøttet og legg et stekt egg på toppen. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Wiener Schnitzel