Hopp til hovedinnhold
Bønnesalat med rucola

Bønnesalat med rucola

En mettende salat som gjerne kan serveres som middag.

Christopher Sjuve
20 minutter
Vegetar

Slik gjør du det:

Skyll de hermetiske bønnene i kaldt vann. La dem renne godt av seg. Forvell sukkererter og de grønne bønnen i lettsaltet vann. Skyll i kaldt vann og la dem renne godt av seg. Bland alle salatingrediensene, med unntak av ruccolaen. Den skyller du og legger på et fat med høy kant. Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til. Dressingen skal ha en god smak av sennep og hvitvinseddik. Legg salatblandingen og dressingen lagvis på fatet sammen med ruccolasalaten. Server bønnesalaten med godt brød til. Dette er en salat som blir bedre dersom den får stå en times tid før servering. Uten ruccola holder salaten seg godt i kjøleskap i to dager.

Kanskje disse også frister?