Bær med sherrygratinering - Eggekrem med søt sherry, gratinert med brulée-brenner, topper smaken av friske bær.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Bær med sherrygratinering

Eggekrem med søt sherry, gratinert med brulée-brenner, topper smaken av friske bær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen sherry, egg og sukker over varmt vannbad til eggene er koagulert og massen er luftig. Ha massen over en blanding av friske bær og gratiner med brulée-brenner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Solbærkokt pære
fav Tid: 45 min
Stjerneanis-is