Bønnesalat med rucola - En mettende salat som gjerne kan serveres som middag.

Bønnesalat med rucola

En mettende salat som gjerne kan serveres som middag.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll de hermetiske bønnene i kaldt vann. La dem renne godt av seg. Forvell sukkererter og de grønne bønnen i lettsaltet vann. Skyll i kaldt vann og la dem renne godt av seg. Bland alle salatingrediensene, med unntak av ruccolaen. Den skyller du og legger på et fat med høy kant. Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til. Dressingen skal ha en god smak av sennep og hvitvinseddik. Legg salatblandingen og dressingen lagvis på fatet sammen med ruccolasalaten. Server bønnesalaten med godt brød til. Dette er en salat som blir bedre dersom den får stå en times tid før servering. Uten ruccola holder salaten seg godt i kjøleskap i to dager.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Bønnesalat