Bønnesalat - Et godt vegetaralternativ, samtidig som den passer som tilbehør til alle typer kjøttmat.
Foto: Panopticon

Bønnesalat

Et godt vegetaralternativ, samtidig som den passer som tilbehør til alle typer kjøttmat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell laken av bønnene og sil bønnene godt i et dørslag. Hakk løk, paprika og purre i biter og bland sammen med bønnene. Visp sammen dressing og smak til med salt og pepper. Vend dressing og ev hakkede urter inn i bønnesalaten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Linsesuppe