Bøyd brød med god dipp - Kan du lage bøyd, sprøtt brød? Og en god dipp? Sjekk her...
Foto: Erik Hannemann

Bøyd brød med god dipp

Kan du lage bøyd, sprøtt brød? Og en god dipp? Sjekk her...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brød:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skjær en tynn skive loff eller brød. Fukt brødet (dypp i vann eller bruk sprayflaske). Klem det forsiktig rundt en kjevle (som er smurt med olje) slik at det henger som et teppe på verandaen over rekkverket. 

Ha på litt olje på brødet også.

Stek i ovnen til det blir sprøtt. Ta det forsiktig av kjevlen.

Dipp:

I en bolle, bland sammen blåmuggost og fløte til en jevn blanding. Den skal ikke være helt flytende, så bruk litt og litt fløte.

Finhakk paprika og skinke. Bland det inn og smak til med sitronpepper og sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?