Bacalao à la Moi -

Bacalao à la Moi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg klippfisken i vann 1-2 døgn. Skyll den godt og kok opp med kaldt vann. Rens fiskekjøttet i grove biter. Varm opp olivenoljen til den ryker litt og ha i grovsnittet løk, purreløk og hvitløk. Sett kjelen til side. Strimle paprikaen og kutt potetene i 3-4 mm tykke skiver. Finhakk chilien. Ha poteter, paprika og hakkede tomater oppi løkblandingen. Krydre med olivener, chili, sort pepper og tabasco. Monter lagvis i en langpanne. Legg tomat/grønnsaksblanding på bunnen, så fisk osv. Legg aluminiumsfolie som et lokk på toppen. Bak dette i ovn ca 1 - 1 1/2 time på 190 C. (Stikk en kniv gjennom potetene for å kjenne om de er ferdige.) Dryss friske urter på toppen ved servering. Serveres med brød: Halvstekte baguetter deles i to på langs og smøres med smør på begge sider. Stekes i grillpanne (eller vanlig) til de er fine og gyllenbrune. Legg dem så på et stekebrett og smør oversiden med crème fraîche og dryss finhakket hvitløk over. Riv så parmesan på toppen. Settes i ovnen på toppen av bacalaoen rett før den er ferdig i 1 min på grill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bacalao