Bacalao a la Vizcaina -

Bacalao a la Vizcaina

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens klippfisken fri for skinn og ben og del den i passelige stykker. Varm olivenoljen i en gryte, surr løken og rør inn tomatpureen. Legg klippfisk, tomater, chili og paprika lagvis ned i sausen. Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt, det tar ca 1 time. Server med kokte poteter eller brød. Poteter kan også skjæres i skiver og legges i gryten sammen med fisk, tomater og paprika.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Norsk bacalaogryte
fav Tid: 1440 min
Påskebacalao