Bacalao de Kristiansund -

Gryterett

Bacalao de Kristiansund

Slik gjør du det:

All Klippfisk må vannes ut før bruk: I rennende vann, 24 timer pr. cm. tykkelse på fisken. Om du ikke kan legge den i rennende vann: Settes kaldt (4 grader) i beholder med lokk, skift vann 2 ganger i døgnet og la vanne ut en dag ekstra i forhold til å ligge i rennende vann. Dersom fisken skal stekes eller grilles bør den også få en ekstra dag i vann. Hell olje i gryten, varm opp. Tilsett hvitløk og spansk pepper. La smaken trekke ut i oljen uten at hvitløken blir brent. Legg lag på lag med: Løkringer Potet Klippfisk Soltørkede tomater Paprika Fortsett med nye lag til gryten er full. Det skal ikke tilsettes annen væske enn olivenoljen. La trekke i 3 - 4 timer. Server rykende varm med sorte oliven.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 1440 min

Tid: 1440 min

Tid: 1440 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Ser du hva som ikke stemmer her?

Det er ikke uvanlig med Photoshop-tabber, men klarer du å se disse?

Det Nye |

Les mer

TEST: Klassikeren er på ingen måte best

Stort test av 19 turmiddager.

Villmarksliv |

Les mer

Ti ting alle A-mennesker vet

Slik får du nok søvn.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK