Bacalao de Kristiansund -

Gryterett

Bacalao de Kristiansund

Slik gjør du det:

All Klippfisk må vannes ut før bruk: I rennende vann, 24 timer pr. cm. tykkelse på fisken. Om du ikke kan legge den i rennende vann: Settes kaldt (4 grader) i beholder med lokk, skift vann 2 ganger i døgnet og la vanne ut en dag ekstra i forhold til å ligge i rennende vann. Dersom fisken skal stekes eller grilles bør den også få en ekstra dag i vann. Hell olje i gryten, varm opp. Tilsett hvitløk og spansk pepper. La smaken trekke ut i oljen uten at hvitløken blir brent. Legg lag på lag med: Løkringer Potet Klippfisk Soltørkede tomater Paprika Fortsett med nye lag til gryten er full. Det skal ikke tilsettes annen væske enn olivenoljen. La trekke i 3 - 4 timer. Server rykende varm med sorte oliven.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 1440 min

Tid: 1440 min

Tid: 1440 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Vinnerne kommer nok til å overraske deg!

Vi har testet 11 typer lettost og gulost.

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK