Bacalao de Kristiansund -

Bacalao de Kristiansund

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

All Klippfisk må vannes ut før bruk: I rennende vann, 24 timer pr. cm. tykkelse på fisken. Om du ikke kan legge den i rennende vann: Settes kaldt (4 grader) i beholder med lokk, skift vann 2 ganger i døgnet og la vanne ut en dag ekstra i forhold til å ligge i rennende vann. Dersom fisken skal stekes eller grilles bør den også få en ekstra dag i vann. Hell olje i gryten, varm opp. Tilsett hvitløk og spansk pepper. La smaken trekke ut i oljen uten at hvitløken blir brent. Legg lag på lag med: Løkringer Potet Klippfisk Soltørkede tomater Paprika Fortsett med nye lag til gryten er full. Det skal ikke tilsettes annen væske enn olivenoljen. La trekke i 3 - 4 timer. Server rykende varm med sorte oliven.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Påskebacalao