Bacalao fra Assuncao -

Bacalao fra Assuncao

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 grader. Lag saus av melk og hvetemel. Surr løken i olivenolje, tilsett den kokte fisken i biter og revet rå gulrot. La surre på svak varme 3-4 minutter. Tilsett loffen, sausen og til slutt fløten. Hell blandingen i en smurt ildfast form og dryss ost på toppen. Stek i stekeovn ca 20 minutter ved 180 grader.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Piratpizza
fav Tid: 45 min
Kanarisei
fav Tid: 45 min
Bacalhau Portugal