Bacalao Gianluca, Italia -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Bacalao Gianluca, Italia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vann ut fisken i 1 1/2 - 2 døgn. Rens fisken for eventuelt skinn og ben og del i serveringsstykker. Varm olje og surr finhakket løk og hvitløk i oljen til de er myke. Tilsett tomater, salt og pepper. Kok opp og la sausen trekke i ca 20 min. Tørk av fiskestykkene og vend dem i hvetemel. Varm opp olje i en panne/vid gryte og stek til fisken er sprø og gyllen. Legg den stekte fisken over på kjøkkenpapir og la den renne godt av seg. Legg så fisken over i gryten med tomatsaus og la den trekke i sausen ca 5 min. Server med grovmalt pepper. Tips: 1 kg "tørr" klippfisk gir ca. 1 1/2 kg utvannet fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Piratpizza