Bacalao -

Bacalao

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vann ut klippfisken i 24 timer. Bytt vann et par ganger. Skrell og skjær løk og poteter i tynne skiver. Rens og skjær paprika i strimler. Hell halvparten av olje i et rommelig kokekar. Legg lagvis poteter, løk og klippfisk. Rør sammen tomatpuré, hakkede tomater (med laken), smuldret spansk pepper og resten av oljen og hell det mellom lagene. Legg på paprikastrimler. Kok bacalao under lokk i ca. 45 minutter. Bacalao kan også tilberedes i ovn, ved 200° i ca. 1,5 timer. Tips: I stedet for tomatpuré kan du mose soltørkede tomater, som gir kraftig smak.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Påskebacalao
fav Tid: 1440 min
Bacalao
fav Tid: 60 min
Norsk bacalaogryte