Bacalhau com natas -

Bacalhau com natas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i ringer, hakk hvitløken og rasp gulrøttene. Klippfisken vannes ut i 1 døgn før den kokes. Etter koking deles den opp i små biter. Frityrstek potetene som er skåret i strimler. Ha løken, hvitløken, gulrøttene og oljen i en stekepanne. Ha i laurbærbladet når ingrediensene er gjennomstekt. ( Det skal ikke brunes). Dra til side stekepannen og tilsett klippfisken og potetene i pannen. Smelt margarinen for seg, tilsett mel, visp godt og tilsett varm melk. Tilsett fløten og kokevannet til klippfisken. La det stå på varmen til det koker. Dra til side og la det avkjøle litt, smak til med salt, pepper og muskattnøtt. Tilsett vispede eggeplommer. Bland alt sammen i en ildfast form og stek ved 200 grader i ca 20 minutt inntil retten er lett gylden på toppen. Serveres med brød og portugisisk rødvin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bacalao
fav Tid: 120 min
Mirita style bacalao
fav Tid: 1440 min
Klippfisk i langpanne