Baccalà con sedano -

Baccalà con sedano

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i serveringsstykker. Skjær sellerien i skiver som ikke er altfor tynne og forvell dem i salt kokende vann. Surr løken i litt olje og tilsett tomatene. Etter noen minutter tilsettes fiskestykkene, la det trekke 5 minutter. Tilsett selleri, pinjekjerner, rosiner og oliven. Kok over lav varme i 10 minutter. Tilsett litt vann om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Serveres varmt. Her kan du bestille klippfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Codfish Moqueca
fav Tid: 45 min
Bacalhau Portugal