Baconpai med cottage cheese - Nydelig pai med spennende smaker.
Foto: Foto: Svein Brimi

Baconpai med cottage cheese

Nydelig pai med spennende smaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

•Bland alle ingrediensene

til paideigen i en

food processor og la

maskinen gå til alt er

blandet. La deigen ligge

kjølig i ca. 30 min.

Kjevle eller trykk deigen

ut til den passer en

smurt paiform, ca. 24 cm

i diameter. Prikk med en

gaffel. Forstek paiskallet

ved 200° i 15 min.

Surr løken blank i

smør og sprøstek baconbitene.

Kutt opp vårløken

i små biter.

Fordel løk, baconbiter,

vårløk og aprikos i biter over det forstekte paiskallet. Visp sammen cottage cheese, egg og melk og hell det over resten av fyllet. Dryss over ost og timian. Stek paien videre ved 180° til eggeblandingen er stivnet, ca. 20–30 min.

Server paien lunken med en frisk salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.