Baconpoteter -
Foto: Kim Holthe

Baconpoteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

En kjempegod blanding av poteter, bacon, paprika og løk. En nydelig rett i seg selv eller som tilbehør. 1. Skrell potetene og forkok dem i ca. 15 minutter. Del i terninger. 2. Skjær bacon i terninger og sprøstek det. Legg over på kjøkkenpapir. 3. Del løk og paprika i små terninger og fres det lett i smør. Tilsett potetene og krydderet. La det surre til potetene er møre, ca. 10-15 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chilipoteter