Baconring -
Foto: Astrid Hals

Baconring

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
2 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I ovnen: 175 ˚C i ca. 20 minutter. 1. Lag et snitt ca. 2 cm dypt langs med hele pølseringen. Skjær osten i tykke skiver og legg den i snittet. 2. Surr bacon rundt pølsa. Legg den i en smurt ildfast form, og stek på 175 ˚C i ca. 20 minutter. Server med potetmos og salat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pølsesalat
fav Tid: 15 min
Pølsesandwich
fav Tid: 45 min
Pølselapskaus