Baconsnadder servert med salat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Baconsnadder servert med salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør brødskivene med baconost og legg to og to skiver sammen, de smurte sidene mot hverandre. Rull skivene sammen og snurr baconskiver rundt. Legg i et ildfast fat og stek på øverste rille i varm stekeovn 225 ºC til baconet er sprøtt, 12-15 min. Server med salat, tomat, agurk og finhakket løk eller purre/vårløk. Tips til dressing: Ravigottesaus/sennep kan byttes ut med chilisaus eller ketchup og ev litt sitron.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Baconsnurrer