Baconstekt kyllingfilet med kremet blåmuggostsaus, ovnsbakte tomater og pasta - Bacon, kyllingfilet og blåmuggost i skjønn forening med pasta.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Baconstekt kyllingfilet med kremet blåmuggostsaus, ovnsbakte tomater og pasta

Bacon, kyllingfilet og blåmuggost i skjønn forening med pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Cherrytomater bakes i stekeovn ved 100 °C i ca 1 time. Legg et salvieblad på hver kyllingfilet og surr bacon rundt.

Stek i varm panne med olje eller smør sammen med 1-2 hele fedd hvitløk og evtentuelt 2-3 blader frisk salvie.

Stek raskt på hver side, dryss over salt og pepper. Etterstek i varm stekeovn ved 150 °C i 10-15 min, eller 100 °C sammen med tomatene i 30-40 min til kyllingen er gjennomstekt.

Varm opp matfløte. De blåmuggosten i biter og ha i kjelen. Smak til med grovmalt pepper og eventuelt litt presset sitron. Kok pasta etter anvisning på pakken. Vend litt av sausen inn i godt avrent pasta. Anrett kyllingfilet skåret i skiver på en seng av pasta, server med tomater og eventuelt salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.