Baguette med lun chèvre og honning -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Baguette med lun chèvre og honning

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær baguette i skiver, legg på 1 skive chevre (hvit geitost) på hver av skivene. Avslutt med 1 ts honning. Sett i stekeovn ved 200 °C til honningen smelter og chevre er lun. Server med litt bladpersille eller rucculasalat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?