Bakt blomkål med hasselnøtter og koriander - Denne retten med blomkål er enkel og kul. Du baker bukettene i ovnen.
Foto: Clotilde Dusoulier

Bakt blomkål med hasselnøtter og koriander

Denne retten med blomkål er enkel og kul. Du baker bukettene i ovnen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skjær bort de ytre bladene på blomkålen. Del opp blomkålen i små buketter. Fjerne den nederste delen av stilken. Skjær resten av stilken i små biter.  

Legg blomkålen på et smurt bakebrett. Ha over litt olje og salt. Bak i 30 minutter. Vend på blomkålen etter 15 minutter. De skal bli litt mørke i kantene. Avkjøl til romtemperatur. Legg dem i en serveringsbolle.

I en liten bolle, bland sammen sesamolje, limesaft, fiskesaus og chilisaus. Ha over blomkålen. Ha i (ristede) hasselnøtter og koriander. Bland igjen. Juster med litt salt og pepper før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold