Bakt gresskar - Ikke la deg skremme av gresskar. Dette er den aller kuleste oppskriften du finner. Med gresskar.
Foto: Erik Hannemann

Bakt gresskar

Ikke la deg skremme av gresskar. Dette er den aller kuleste oppskriften du finner. Med gresskar.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skjær toppen av gresskaret. Rens ut frø og de løse trådene ved å skrape med en spiseskje. Sett gresskaret i en ildfast form.

Hakk hvitløken. Varm opp hvitløk og fløte i en kjele til kokepunktet.

Hell det i gresskaret. Ha i fløte, revet ost og krutonger. Ha eventuelt i litt vann eller kraft for å fylle opp (men du trenger ikke fylle helt fult).

Legg på "lokket" som du skar av. Bak i ovnen i to timer. 

Når du skal servere skraper du kantene av gresskaret for å få løs gresskarkjøttet. 

Smak til med salt og pepper.

Øs opp i skåler og server med hakket persille. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Gresskarsuppe
fav Tid: 30 min
Gresskarpuré