Bakt hellebarn med hollandaisesaus og løjrom - Her har mesterkokk Bjørn Svenson fra Restaurant Oscarsgate laget en superflott kveiterett.

Bakt hellebarn med hollandaisesaus og løjrom

Her har mesterkokk Bjørn Svenson fra Restaurant Oscarsgate laget en superflott kveiterett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fisken sukker-saltes i ca 15 minutter, skylles og tørkes. Bak den i ovnen på ca 90 ° C i 7-8 minutter. Topp fiskestykket med en god skje løjrom. Kålroten kokes mør i kraften med gode krydder, varmes i buljongen ved servering Pisk eggeplommene over vannbad og spe i klaret smør til en tykk emulgert saus. Smak til med sitron, salt og cayenne. Skjær fine stykker av fisken og anrett dem på tallerkenen med en skje løjrom på toppen sammen med kålroten. Dander sausen rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.