Bakt kylling med fennikel og poteter - Denne kyllingvarianten krever veldig lite arbeid og lager mat til mange. Du kan eksperimentere med ulike kryddertilsettinger, for eksempel oregano, rosmarin, kumin etc.
Foto: Peter Berg

Bakt kylling med fennikel og poteter

Denne kyllingvarianten krever veldig lite arbeid og lager mat til mange. Du kan eksperimentere med ulike kryddertilsettinger, for eksempel oregano, rosmarin, kumin etc.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. Skjær kyllingbrystene og fennikelen i biter. Skær potetene i skiver, litt tykkere enn en 20-kroning. Legg i en ildfast form Pisk sammen egg, melk, hvetemel, salt og pepper. Knus hvitløken og bland inn. Hell blandingen over i den ildfaste formen.

Dryss over brødkrum (griljermel), revet ost og legg litt smør på toppen.

Sett den i ovnen og stek i ca 40-50 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kylling med kanel