Bakt marinert salmalaks med blomkålpurè -

Bakt marinert salmalaks med blomkålpurè

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland timian, gressløk, ingefær, kapers og chili sammen med olje og sitronsaft. Fordel marinaden på fisken og legg dette i en ildfast form. Stek fisken på 160 grader i 9-10 minutter. Ta ut fisken å la den hvile i 5 minutter før servering

Skjær buketter av blomkålet og kok dette mørt i lettsaltet vann. Hell av vannet og tilsett 100-150 g smør i terninger. Kjør dette til en fin purè med stavmikser. Tilsett litt fløte dersom du ønkser den enda mykere. Smak til med pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok