Bakt paprika fylt med kinakål og oliven -
Foto: Synøve Dreyer

Bakt paprika fylt med kinakål og oliven

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 stk paprika, rød

1 stk chili, rød

20 stk grønn oliven

1 stk kinakål

2 ts salt

2 ts pepper

Annonse

Slik gjør du det:

Bak paprikaen hel i ovnen på 200 grader C i ca. 15 minutter, til den blir sort på skallet. Ha den i en pose og knyt igjen. Legg paprikaen i kjøleskapet slik at den blir kald. Finhakk kinakål, chili og oliven og bland dette godt. Ta paprikaen ut fra kjøleskapet når den er kald og skrell den. Skjær tuppen av paprikaen og rens den forsiktig innvendig, slik at alle steinene blir tatt ut. Fyll paprikaen med kålblandingen og stek det hele i ovnen i 5 minutter på 180 grader C. Godt tilbehør til all grillmat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?