Bakt potet med kjøttdeig - Det er verdt ventetiden! Baker du potetene uten aluminiumsfolie får du en god skorpe på dem.
Foto: Astrid Hals

Bakt potet med kjøttdeig

Det er verdt ventetiden! Baker du potetene uten aluminiumsfolie får du en god skorpe på dem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Bak potetene i ovnen på ca. 200 °C. Det tar omtrent en time, avhengig av størrelsen på potetene. 2. Stek kjøttdeigen på høy varme sammen med margarin/olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper. 3. Skjær et kryss i potetene når de er ferdige og åpne dem. Fyll dem med stekt kjøttdeig og mais. 4. Topp det hele med kesam blandet med rosmarin og basilikum. For ekstra snadder ha på ost og gratiner. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.